Logo slagzin_zonder Illuminate

We Are Virgil. Nice to meet you!

Vandaag is het zover! Het online videoproductiehuis Virgil wordt gelanceerd en daarmee ook maandelijkse blogposts waarmee we ons richten op Do It Yourself-filmmakers. Met deze posts willen we vanaf nu onze videokennis delen met iedereen die kwalitatieve video content wil creëren voor online screens. Hou dus de komende weken zeker onze Facebook-pagina en onze site in het oog!

Maar wat doen we concreet? Dat leggen we hieronder graag uit. Virgil creëert social video’s als efficiënte marktingtool: van strategie, over productie tot de distributie voor en via social media. Maar we maken niet zomaar video’s. Elke video belooft een authentiek en eerlijk verhaal. Verhalen die je wegblazen en die je online te weinig tegenkomt.

Example text of a post. Second Example text of this post. Another example sentence. Example text of a post. Second Example text of this post.

A heading goes here

Example text of a post. Second Example text of this post. Another example sentence. Example text of a post. Second Example text of this post. Another example sentence. Example text of a post. Second Example text of this post. Another example sentence.

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *